Carnaval

Carnaval

Jaaaa, het is weer bijna zover!! Carnaval komt eraan, en dat is reden voor een feestje! Iedereen pakt weer flink uit en verkleedt zich in de mooiste carnavals kostuums. De periode bij uitstek om even iets of iemand anders te kunnen zijn, of het nu een crimineel uit de hitserie La casa de papel, politieagente of prinses is, bij feestartikelen-liroz kunt u het vinden. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment met accessoires zoals pruiken, kousen, petten, kleurlenzen en schmink en nog veel meer om uw carnavals look helemaal compleet te maken..het feest kan beginnen!!!

Om het allemaal even wat makkelijker voor u te maken hebben we hier een top 10 met de meest populaire carnavalskleding voor u op een rij gezet!

Ook zijn er elk jaar natuurlijk weer nieuwe kostuum die de trend maken. Dit jaar zijn bijvoorbeeld de kostuums van de immens bekende en populaire netflix serie La Casa de Papel in trek! Hierin dragen de hoofdrolspelers de herkenbare rode overalls met de kenmerkende maskers welke wij uiteraard in ons assortiment hebben! Of ga je als Max Verstappen in zijn bekende RedBull overall?! You name it..we have it!!© 2019-2020 Feest en Funshop Liroz