Moederdag

Moederdag

Het is weer bijna moederdag!! Met moederdag zetten we alle moeders in ons leven even lekker in het zonnetje. En omdat alle moeders het verdienen om extra verwend te worden, brengen we een ontbijtje op bed, een lief gedichtje en natuurlijk een leuk cadeautje!

Hier bij feestartikeln-liroz.nl hebben we natuurlijk een ruime keuze in het assortiment aan moederdag cadeaus!

Neem bijvoorbeeld onze funny socks

Een origineel cadeau voor een echte "ouwe sok". De serie Sokken bestaat uit 12 teksten voorzien van de belangrijkste kroonleeftijden. De sokken voor hangouderen en de kut paar sokken maken deze serie compleet. tevens zijn er ook mooie sokken met de tekst aan de onderkant van de sok met de leukste en grappigste teksten.

Of onze prachtige wijnfles cadeauverpakkingen                                                                 

verkrijgbaar met verschillende teksten en printen. De cadeauverpakking is gemaakt van jute voor een rustieke uitstraling en de bovenzijde sluit mooi aan door het bevestigde touwtje. Leuk om cadeau te geven voor elke feestelijke gelegenheid!                                                                                                      

Of een mooi leistenen sloganbord om je moeder te verrassen

deze mooie robuuste leistenen borden, de Stone Slogan, is een 100% natuurproduct. er zijn 32 teksten gevarieerd van serieuze, lieve teksten tot en met de herkenbare humor. Altijd een mooi cadeau om te krijgen of te geven.

Verder hebben we prachtige mokken, big and little starlights met tekst voor prachtige sfeerverlichting!

Dus neem een kijke in onze winkel of op onze webshop om je moeder een cadeau te geven die een lach op haar gezicht toverd!

                                                                             © 2019-2020 Feest en Funshop Liroz